Over ons

Edu-World is expert in ontwikkeling van educatieve concepten en producten. Hier worden uw ideeën omgezet in onderwijs dat motiveert en bijblijft. Wij werken voor scholen, uitgevers, musea en organisaties met een educatieve doelstelling. Wilt uw weten hoe onze producten er uit zien? Op deze pagina vindt u producten waar we trots op zijn.

Edu-World leeromgevingen

Onze kennis van ontwerpen garandeert producten die diepgang en betrokkenheid realiseren. Of het nu gaat om het realiseren van een educatief concept, cursus of training, informatiebulletin of lesbrief, een complete leerlijn of methode, samen maken wij uw ideeën werkelijkheid.

Inhoudsvol

Inhoudsvolle leeromgevingen ontwikkelen, dat is onze expertise. Er moet met plezier geleerd worden. Persoonlijke ontmoeting is de sleutel om dit te realiseren. Onze aanpak motiveert tot zelfstandig (na)denken en brengt mensen in beweging.

Actief en betrokken

De basis voor onze leeromgevingen is de actieve dialoog tussen leraar, leerlingen en inhouden. Een afwisselend en speels repertoire aan leerhandelingen zet aan tot actieve betrokkenheid.

Praktijkproef

Al onze leeromgevingen zijn praktijkproef. Ons netwerk van scholen en de enthousiaste samenwerking met leraren en leerlingen geeft de garantie dat alles wat wij ontwikkelen eerst in de praktijk getest wordt.

Marketing

U kent ons niet? Dat kan kloppen. Dure en gelikte marketing is niet wat bij ons past. Liever worden we beoordeeld op de kwaliteit van onze producten. Ook werken we liever met gepassioneerde scholen dan dat we gaan voor de grote massa.

Ontzorgen

Voor ieder project wordt een team aangesteld van vaste medewerkers en freelancers met wie we al jarenlang samenwerken. Zo hebben we onderwijskundig ontwerpers, een eigen vormgever en redacteur, frontend- en backendprogrammeurs, illustratoren en wanneer gewenst een drukkerij die ook de distributie van papieren producten kan verzorgen. Van scratch tot product, we doen alles onder een dak. Mooi en effectief werk leveren, dat is waar we goed in zijn.

innovatie

Edu-World

Innovatief online platform voor de leraar.

meer info

lezen / mediawijsheid

News2Learn

Begrijpend lezen en mediawijsheid op een innovatieve manier!

meer info

natuur & techniek

Wondering the World

Een eigentijdse, christelijke methode voor het basisonderwijs. Op speelse wijze ontdekken kinderen de rijkdom van de natuur en leren hoe natuurlijke principes de basis vormen voor techniek.

meer info

mens & samenleving

Prinsdag4Kids

Een lespakket over Prinsjesdag.

meer info

geschiedenis

Sliedrecht4Kids

Een lespakket over de geschiedenis van Sliedrecht in de Middeleeuwen.

meer info

geschiedenis

Corrie4Kids

Een lespakket over het leven van de Nederlandse verzetsvrouw Corrie. Het lespakket bestaat uit een prachtig magazine 'Corrie!', een lerarenhandleiding, een leerdagboek, een DVD en een digitale viewer.

meer info

Inloggen Brain2Train

Bepaalde informatie op deze website is alleen beschikbaar voor geregistreerde basisscholen. Hiernaast kunt u inloggen, met de gegevens die u per e-mail heeft ontvangen. U kunt ook inloggen met uw Edu-World account. Gratis account aanvragen »

wachtwoord vergeten?
sluiten